PGRpdiBjbGFzcz0iaWN0dl9hX2JveCI+PGNlbnRlcj48c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMzE4IiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1mb3JtYXQ9ImZ1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLXNpdGVfaWQ9IklDVFZfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ie3JlcGxhY2VfbWV9IiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLnZlcnRhbWVkaWEuY29tL291dHN0cmVhbS11bml0LzIuMDEvb3V0c3RyZWFtLXVuaXQubWluLmpzIj48L3NjcmlwdD48L2NlbnRlcj48L2Rpdj4=
УКР
УКР

Отрута на прилавках: чим труять українців? «Інсайдер»

0 - 0

Як українці знаходять у ковбасних виробах рештки гризунів? А також, що насправді робиться за лаштунками м’ясних магазинів? Усю правду про продукцію в українських магазинах дивіться у програмі «Інсайдер» у четвер о 20:20!

Яким чином миші потрапляють до ковбасних виробів? Як протухле гниле м’ясо перетворюється на свіже та потрапляє на прилавки? А також хто прикриває нечесних виробників неякісних продуктів і кому вигідно труїти українців?

Відповіді на усі ці питання – дивіться у програмі «Інсайдер» 13 квітня о 20:20 на телеканалі ICTV!

11.04.2017 18:45
0 - 0



Дивіться на ICTV

Зареєструйтесь

Увійти, використавши ваші дані

Забули пароль?

Відновлення паролю

Увійти через соц. мережу

ВГОРУ
Вгору