PGRpdiBjbGFzcz0iaWN0dl9hX2JveCI+PGNlbnRlcj48c2NyaXB0IGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLWlkPSIxMzE4IiBkYXRhLW91dHN0cmVhbS1mb3JtYXQ9ImZ1bGxzY3JlZW4iIGRhdGEtb3V0c3RyZWFtLXNpdGVfaWQ9IklDVFZfRnVsbHNjcmVlbiIgZGF0YS1vdXRzdHJlYW0tY29udGVudF9pZD0ie3JlcGxhY2VfbWV9IiBzcmM9Ii8vcGxheWVyLmFkdGVsbGlnZW50LmNvbS9vdXRzdHJlYW0tdW5pdC8yLjExL291dHN0cmVhbS11bml0Lm1pbi5qcyI+PC9zY3JpcHQ+PC9jZW50ZXI+PC9kaXY+
УКР
УКР

Отрута на прилавках: чим труять українців? «Інсайдер»

0 - 0

Як українці знаходять у ковбасних виробах рештки гризунів? А також, що насправді робиться за лаштунками м’ясних магазинів? Усю правду про продукцію в українських магазинах дивіться у програмі «Інсайдер» у четвер о 20:20!

Яким чином миші потрапляють до ковбасних виробів? Як протухле гниле м’ясо перетворюється на свіже та потрапляє на прилавки? А також хто прикриває нечесних виробників неякісних продуктів і кому вигідно труїти українців?

Відповіді на усі ці питання – дивіться у програмі «Інсайдер» 13 квітня о 20:20 на телеканалі ICTV!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl+Enter.

11.04.2017 18:45
0 - 0



Топ відео

    Поки що немає матеріалів ...

Дивіться на ICTV

Зареєструйтесь

Увійти, використавши ваші дані

Забули пароль?

Відновлення паролю

Увійти через соц. мережу

ВГОРУ
Вгору

    Повідомити про помилку

    Текст, який буде надіслано нашим редакторам: