УКР
УКР
11.04.2017 18:45
Поділитися

Отрута на прилавках: чим труять українців? «Інсайдер»

0

Як українці знаходять у ковбасних виробах рештки гризунів? А також, що насправді робиться за лаштунками м’ясних магазинів? Усю правду про продукцію в українських магазинах дивіться у програмі «Інсайдер» у четвер о 20:20!

Яким чином миші потрапляють до ковбасних виробів? Як протухле гниле м’ясо перетворюється на свіже та потрапляє на прилавки? А також хто прикриває нечесних виробників неякісних продуктів і кому вигідно труїти українців?

Відповіді на усі ці питання – дивіться у програмі «Інсайдер» 13 квітня о 20:20 на телеканалі ICTV!

If you have found a spelling error, please, notify us by selecting that text and pressing Ctrl+Enter.

11.04.2017 18:45
0



Топ відео

    Поки що немає матеріалів ...

Гарячі матеріали

    Поки що немає матеріалів ...

Дивіться на ICTV

Зареєструйтесь

Увійти, використавши ваші дані

Забули пароль?

Відновлення паролю

Увійти через соц. мережу

ВГОРУ
Вгору

    Spelling error report

    The following text will be sent to our editors: